salamina1.jpg
Η Σαλαμίνα κέρδισε το στοίχημα και το 1ο Multisport Triathlon Salamina 2018 έγινε γεγονός και σίγουρα χρόνο με το χρόνο θα μεγαλώνει και θα προσελκύει περισσότερους επισκέπτες.






Η πρώτη δοκιμαστική διοργάνωση Multisports με Triathlon και Aquathlon στο κέντρο της Σαλαμίνας έγραψε ιστορία και έβαλες τις βάσεις για να γίνει θεσμός, τα επόμενα χρόνια.


Συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκριση 150 εθελοντών που βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τον αγώνα διοργάνωσαν το Νομικό Πρόσωπο Άθλησης-Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, ενώ σημαντικός υποστηρικτής ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας.

Οι πιο έμπειροι τριαθλητές είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν στην Sprint απόσταση, ενώ για τους πιο νέους στο άθλημα αλλά και ηλικιακά, η απόσταση του Super Sprint ήταν ιδανική.  Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, συμμετείχαν στο πιο προσιτό Aquathlon, που περιλάμβανε Κολύμβηση και Τρέξιμο. Οι πρωτάρηδες και οι μικροί φίλοι του αθλήματος, έκαναν την αρχή με το Small Aquathlon, που οι αποστάσεις της κολύμβησης και του τρεξίματος ήταν πολύ μικρές και προσιτές σε όλους.

Ολοι τους ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου!
















































πηγήgazzetta.gr