«Εάν ξαναπαρκάρεις εδώ θα έχεις πρόβλημα εσύ και το αυτοκίνητό σου. Εμείς που μένουμε εδώ που θα παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας;». Με αυτό το μήνυμα «καλωσόρισε» τουλάχιστον δύο οδηγούς αυτοκινήτων, που είχαν σταθμεύσει επί της οδού Ιωαννικείου (που μετά γίνεται Φρουρίου) κάποιος δημότης που το πιθανότερο να μένει στην περιοχή.

Το μήνυμά του (κολλημένο μάλιστα στο παρμπρίζ) απειλεί όσους παρκάρουν στον δρόμο πως κάτι τέτοιο …το απαγορεύει και προμηνύει ότι θα δράσει βίαια αν ξαναβρεί κατειλημμένη την θέση. «Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν», θα μας πει διερχόμενος, προκειμένου να καταδείξει τον εγωισμό του κατοίκου που πιστεύει ότι ο δρόμος του ανήκει.



Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ», ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου στο οποίο βρέθηκε το σημείωμα προέβη σε επίσημη καταγγελία του συμβάντος στο αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο θιγόμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως αισθάνεται ότι απειλείται η περιουσία του και η σωματική του ακεραιότητα, ενώ συγχρόνως καλεί όποιον είδε κάτι να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής.