Φωτογραφίζω τις ομορφιές του τόπου μου.... Δείξε το τόπο σου μέσα από την δικιά σου ματιά….. Μια φωτογραφία… Μια εικόνα…Χίλιες ομορφιές… Θάλασσα , βουνό , γραφικά σημεία και ξωκλήσια,πανέμορφα δάση , σε βουνό και πεδιάδα,αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία κι 'όπου τρέχει ο νους σας!!! Όλα τα'χει τούτος ο τόπος…! Φωτογραφιστε,στειλτε μας και κοινοποιηστε τις ομορφιες του νησιου μας....Μπακαουκας Σταματης.... στη Μόρια είναι διαφορετικά τα πράγματα

Ένας πρόσφυγας που μένει στον καταυλισμό της Λέσβου τράβηξε ένα βίντεο, καταγγέλοντας τις συνθήκες διαβίωσης στις σκηνές.
Την ώρα που κάποιοι χαίρονται με το χιονισμένο τοπίο, κάποιοι υποφέρουν. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται. Η ελληνική κυβέρνηση δεν επιτρέπει την είσοδο στον καταυλισμό της Μόριας σε δημοσιογράφους, αλλά χάρη στο Ίντερνετ, ένα βίντεο τραβηγμένο από πρόσφυγα που μιλάει γαλλικά κάνει τον γύρο του κόσμου.Οι σκηνές των προσφύγων είναι κυριολεκτικά θαμμένες κάτω από το χιόνι. «Στη Μόρια, στην Ελλάδα, δείτε πώς ζουν οι άνθρωποι», σχολιάζει στην αρχή του βίντεο ο πρόσφυγας. 


πηγή: popaganda