Γραφει ο Νικος Ζαχαριαδης



Επιβεβαιώνονται οι πιο ακραίες προβλέψεις των μετεωρολόγων για «πολικές θερμοκρασίες» αφού όπως φαίνεται ακόμα και η σχετική πανίδα μετανάστευσε από τον Βόρειο Πόλο στη χώρα μας!

Μπορεί κάποιοι να αντιμετώπισαν με δυσπιστία τις προβλέψεις για την έλευση του «Φ.Ι.Χ» (αρτικόλεξο για τον Φονικό Ιστορικό Χιονιά) αλλά δεν μπορούν να αμφισβητήσουν σε καμία περίπτωση την ίδια τη φύση…
H φωτογραφία που τράβηξε σήμερα ένας αμερικανός τουρίστας που επισκέφθηκε τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και την ανέβασε εντυπωσιασμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα: Δείχνει ξεκάθαρα μια πολική αρκούδα να αναπαύεται για λίγο ενώ σκαρφαλώνει στον «ιστορικά φονικά παγωμένο βράχο!
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους το αρχέγονο ένστικτο επιβίωσης του ζώου ήταν εκείνο που το έκανε να εγκαταλείψει τους πάγους του αρκτικού κύκλου και να αναζητήσει ένα πιο φιλόξενο περιβάλλον με χαμηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα μας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγη http://www.protagon.gr/