Η Σαλαμίνια Ελευθερία Παπαμιχαήλ είναι η φωνή που ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς «Η Λέξη Που Δε Λες».



Πολλοί έχουν αναρωτηθεί και έχουν επιχειρήσει να αναζητήσουν το όμορφο τραγούδι που συνοδεύει τους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Η Λέξη Που Δε Λες».

Η ελληνική μεταφορά – διασκευή του σίριαλ «Yellow Peppers», γνωστό και ως «The A Word», προβάλλεται εδώ και μερικές εβδομάδες στους τηλεοπτικούς δέκτες, αποσπώντας τα θετικά σχόλια του κοινού.

Ένα μικρό παιδί έχει δημιουργήσει το δικό του διαφορετικό κόσμο, αποτελούμενο από μουσική, χρώματα και συναισθήματα. Το έργο ιχνηλατεί την έννοια της πραγματικής επικοινωνίας ανάμεσα στις λέξεις, στην αγάπη και στην αποδοχή. Το ευαίσθητο θέμα του αυτισμού, για το οποίο είναι αναγκαίο να αυξηθεί η επίγνωση, είναι ο κεντρικός θεματικός άξονας.

«Άσε τον κόσμο να κοιμάται, τέτοια αγάπη δε φοβάται»

Το όμορφο και μελωδικό τραγούδι που πλαισιώνει τους τίτλους τέλους της σειράς κυκλοφορεί πλέον επίσημα.

Ερμηνεύτριά του είναι η 18χρονη Ελευθερία Παπαμιχαήλ από τη Σαλαμίνα που πριν λίγες ημέρες την είδαμε και στο The Voice of Greece. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, το αποτέλεσμα που αποδίδει με την ερμηνεία της είναι εξαιρετικό.

Η σύνθεση είναι ένα δημιούργημα που σφραγίζει με αριστοτεχνία ο Μίνως Μάτσας. Τους στίχους εμπνέεται η Λουίζα Αρκουμανέα. Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.





eleutheria-papamixahl-h-leksi-pou-den-le