Φωτογραφίζω τις ομορφιές του τόπου μου.... Δείξε το τόπο σου μέσα από την δικιά σου ματιά….. Μια φωτογραφία… Μια εικόνα…Χίλιες ομορφιές… Θάλασσα , βουνό , γραφικά σημεία και ξωκλήσια,πανέμορφα δάση , σε βουνό και πεδιάδα,αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία κι 'όπου τρέχει ο νους σας!!! Όλα τα'χει τούτος ο τόπος…! Φωτογραφιστε,στειλτε μας και κοινοποιηστε τις ομορφιες του νησιου μας....Μπακαουκας Σταματης.Την Κυριακή 21 Ιουνίου η διοργάνωση του Hellenic Model Boat Championship θα πραγματοποιήσει εκδήλωση που θα περιλαμβάνει φιλικό αγώνα, ανεξάρτητο από τη ροή του πρωταθλήματος, στον Ναυτικό Όμιλο Σαλαμίνας.Η επίσημη ανακοίνωση:

"Αγαπητοί μας φίλοι,
την Κυριακή 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί
στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,
εκδήλωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος R/C Σκαφών.
http://hmbc.webnode.gr/?m=d )

Σκοπός μας είναι να δείξουμε έμπρακτα
τη ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ Σαλαμίνας
και να περάσουμε άλλη μια ευχάριστη Κυριακή
με το αγαπημένο μας χόμπι και καλούς φίλους!
Θα γίνει παρουσίαση των σκαφών μας και mini αγώνες όπου θα δοθούν κύπελλα, ενώ θα δώσουμε τη χαρά στα ΠΑΙΔΙΑ του Συλλόγου ΑΜΕΑ,
να πραγματοποιήσουν αγωνιστικούς γύρους,
με τη βοήθειά μας και ορισμένα σκάφη.
Η παρουσία σας στην εκδήλωση καθώς και η οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά σας στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ, θα είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
και πολύτιμη για την υλοποίηση της προσπάθειάς μας.
Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε και να συνεισφέρουμε!"


Απ' όσο έχουμε ενημερωθεί, οι εναπομείναντες (2) αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, αντίστοιχα. Υπάρχουν βλέψεις για ακόμα έναν αγώνα τύπου event το Νοέμβριο και το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις αρχές του 2016. 

Βέβαια όλα είναι πλάνα και τυχόν αλλαγές δεν αποκλείεται να συμβούν.Για την ώρα...οισκαφάδες ετοιμάζονται για έναν ξένοιαστο αγώνα στη μαγευτική Σαλαμύκονο την Κυριακή, 21 Ιουνίου.