Φωτογραφίζω τις ομορφιές του τόπου μου.... Δείξε το τόπο σου μέσα από την δικιά σου ματιά….. Μια φωτογραφία… Μια εικόνα…Χίλιες ομορφιές… Θάλασσα , βουνό , γραφικά σημεία και ξωκλήσια,πανέμορφα δάση , σε βουνό και πεδιάδα,αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία κι 'όπου τρέχει ο νους σας!!! Όλα τα'χει τούτος ο τόπος…! Φωτογραφιστε,στειλτε μας και κοινοποιηστε τις ομορφιες του νησιου μας....Μπακαουκας Σταματης.Ο 
Ποδηλατικός Όμιλος Σαλαμίνας Πρωτέας διοργάνωσε για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά (είχαν προηγηθεί το 2013 και 2014 τα Κανάκια Σαλαμίνας)  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Τοπική Κοινότητα Παύλιανης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon με μεγάλη συμμετοχή αθλητών σε ένα μαγευτικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται σε αγώνες υψηλού επιπέδου.


 Ο Ποδηλατικος Όμιλος Σαλαμίνας Πρωτέας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του αγώνα και ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Παύλιανης για την φιλοξενία και υποστήριξη τους.